flag
Po-Pá: 8:00 - 17:00
+420 491 481 298

Zásady ochrany osobních údajů

Zde si můžete přečíst, jakým způsobem zpracováváme vaše osobní údaje v souladu s obecným nařízením o ochraně osobních údajů (GDPR).

Kdo údaje sbírá

Vaše osobní údaje sbíra: DEYMED Diagnostic s.r.o. Kudrnáčova 533, 549 31 Hronov, Czech Republic Kontaktní e-mail: info@deymed.com

Kdo osobní údaje zpracovává

DEYMED Diagnostic s.r.o. Kudrnáčova 533, 549 31 Hronov, Czech Republic Pro zpracování údajů odeslaných z formuláře můžou být pověření i naši zástupci z daných zemí, kteří budou nezbytně nutní ke zpracování Vaší žádosti.

Co sbíráme, za jakým účelem a jak dlouho

  • Sbíráme údaje, které vyplníte do formuláře, společně s IP adresou.
  • Za účelem zasílání upozornění a oznámení týkajících se žádosti o informaci.
  • Osobní údaje budeme uchovávat po dobu nezbytně nutnou, nejdéle však po dobu 38 měsíců, pokud tím nebudou porušeny právní povinnosti.
  • Právním základem je váš souhlas se zasíláním těchto sdělení.
  • Při přihlášení k odběru newsletteru vám jej budeme zasílat a uchovávat Vámi zadaný e-mail do doby odvolání tohoto souhlasu.

Jakým způsobem budou osobní údaje zpracovány a uchovány

  • Osobní údaje budou zpracovány strojově (automatizovaně) prostřednictvím počítačů a počítačových programů.
  • Uchovány budou na našich databázových serverech.

Soubory cookie

  • Používané soubory cookie od Google Analytics slouží k tomu, abychom Vás odlišili od ostatních uživatelů a lépe tak určili jak dlouho se na stránce zdržíte, z jakých stránek jste přišli, jak se na našem webu chováte a jaká je vaše geografická lokalita, kterou určujeme pomocí Vaší IP adresy. Tyto shromážděné údaje nám pomáhají porozumět Vašim potřebám a přizpůsobovat podle nich naše webové stránky.
  • Pro sledování těchto aktivit uživatele používáme Google Analytics, který používá následující cookies soubory: Používání cookie Google Analytics
  • Právním základem je souhlas, který jste udělili nastavením svého prohlížeče.
  • Používání souborů cookie můžete ve svém prohlížeči omezit, vymazat nebo zcela zakázat, stránky však poté nemusí fungovat a plnit svůj účel správně.

Na co máte právo

  • Dotázat se, jaké Vaše údaje zpracováváme, shromažďujeme, za jakým účelem, v jakém rozsahu, jak dlouho a kdo k nim má přístup.
  • Požádat o opravu, výmaz nebo omezení zpracování.
  • Vznést námitku proti zpracování, jakož i práva na přenositelnost údajů.
  • Požádat o ukončení zasílání marketingových oznámení.
  • Můžete souhlas kdykoliv odvolat, ne však, pokud je zpracování nezbytné pro splnění právní povinnosti, která se na správce vztahuje.

Kam se můžete obrátit

  • Pokud si myslíte, že Vaše údaje zpracováváme v rozporu s příslušným právním předpisem, kontaktujte nás - info@deymed.com.
  • Pokud nebudete s řešením Vaší stížnosti spokojeni, můžete podat stížnost na Úřad pro ochranu osobních údajů.

ver.2 - 12. 11. 2018